Paling in het groen 3

Recepten > Paling > Paling in ’t groen (3) a la Luxembourg

Benodigdheden:

  • 1000 gram verse paling in stukken van ongeveer 10 cm lang
  • 500 gram verse bladspinazie
  • 100 gram verse peterselie
  • 1000 cc visbouillon
  • 250 gram geschilde aardappels
  • 500 cc Zomergoud van Grolsch

Bereidingswijze :  

  • De spinazie afkoken en in een keukenmachine fijn draaien. 
  • De peterselie zeer fijnhakken.
  • De aardappels in blokjes snijden van 2 bij 2 centimeter (rauw).
  • De visbouillon en de Zomergoud aan de kook brengen, nu de paling erbij doen en op een laag pitje een half uur laten stoven. 
  • De laatste tien minuten de aardappels en de pulp van de spinazie en de peterselie laten meestoven.
  • Met een schuimspaan de paling met de aardappels en “het groen” op borden scheppen en serveren met zacht, vers maisbrood

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *