Over ons

Deze website www.VakantielandNederland.nl werd in 2005 gelanceerd met als doel alle toeristische  informatie over Nederland op een overzichtelijke en snel toegankelijke manier te ordenen.

Formeel is VakantielandNederland.nl onderdeel van VERASEC, maar je kunt VakantielandNederland ook zien als een bonte verzameling van enthousiastelingen die gek zijn op het Vakantieland Nederland en die ervoor zorgen dat vele geïnteresseerde reizigers de informatie kunnen vinden die ze, in hun voorbereiding op hun vakantie, of een dagje uit, zoeken.

Steun VakantielandNederland
VakantielandNederland is voor het grootste deel van haar inkomsten afhankelijk van advertenties en donateurs. U kunt VakantielandNederland op diverse manieren steunen. Deze vindt u hieronder. Uw steun is natuurlijk zeer welkom.

Doneren
U kunt ons werk steunen door een gift over te maken of een advertentie te plaatsen .

Word lokaal actief
Help mee de toeristische promotie in uw omgeving te verbeteren. We zijn erg blij met uw hulp, Redactie VakantielandNederland.
Andere relevante onderwerpen:

2 gedachten over “Over ons

 1. Sten

  Hoi!

  Wij zijn Wietse en Sten, twee fanatieke bloggers die met veel passie en enthousiasme schrijven over duurzaam reizen. Ons doel is om zo veel mogelijk mensen bewust te maken van dat duurzaam/duurzamer reizen mogelijk én super gaaf is!

  Wij vieren ieder jaar, minstens drie keer, met veel plezier vakantie in eigen land, om zo lekker te genieten van al het moois wat ons kikkerlandje ons te bieden heeft. 

  Wij zouden de mensen die ook lekker in eigen land blijven heel graag wat willen vertellen over hoe ze hun vakantie op duurzamer én leuker maken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het shoppen bij (duurzame) lokale ondernemers. 

  Nou is onze vraag of wij een leuke, interessante gastblog over dit onderwerp mogen schrijven  voor op jullie website. Zo kunnen we het toerisme gezamenlijk namelijk wat groener maken!

  Hopelijk staan jullie hier voor open! Wij horen het in ieder geval graag.

  Groene groetjes,

  Wietse en Sten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *