Copyright Vakantieland Nederland

Copyright
Het copyright en alle bijbehorende rechten zijn eigendom van de schrijver/eigenaar van het document (Als hij/zij in het document genoemd wordt: in alle andere gevallen valt het recht automatisch toe aan de Webmaster van “Vakantieland Nederland”. )

Als de auteur voorwaarden heeft opgenomen die distributie of ander gebruik regelen dan zijn deze voorwaarden van toepassing in plaats van de voorwaarden die hieronder genoemd zijn. De WEBMaster behoudt zich het recht voor documenten van deze site terug te trekken als er enige twijfel ontstaat over de authenticiteit of geldigheid.

Documenten van deze webpagina’s kunnen over het algemeen vrijuit gekopieerd worden maar hiervoor dient u altijd vooraf toestemming te vragen en te krijgen. Gebruikelijk wordt alleen voor persoonlijk gebruik en niet-commerciële doeleinden toestemming gegeven, zolang de tekst niet wordt aangepast en de bron (www.VakantielandNederland.nl) duidelijk wordt vermeld. Alle rechten die hier niet expliciet genoemd zijn zijn gereserveerd. Verdere informatie over copyright: Webmaster


 

Rechten van derden
Deze pagina’s zijn deels samengesteld uit bronnen waarvan wij veronderstellen dat deze vrij van copyright zijn, zoals inzendingen van particulieren. Indien de hier opgenomen tekst en/of foto’s naar uw mening inbreuk doen op uw rechten laat dit dan weten aan de Webmaster, deze gegevens zullen direct van de site worden verwijderd.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *