Snoekbaars a la Canotoire: heerlijke snoekbaarsrecepten.

Recepten > Sbnoekbaars > Snoekbaars a la Canotiere

 Ingrediënten voor 4 personen:

  • 1 kg snoekbaarsfilet ,
  • 1 ui,
  • 1 teentje knoflook,
  • 1 wortel,
  • 1 kruidenbuiltje,
  • 100 g boter,
  • 100 g bloem,
  • 1 mespuntje cayennepeper.

Bereiding:

  • Maak een basisbouillon (ui,wortel,kruiden) en pocheer er de vis in
  • Neem na het koken de vis eruit en laat hem uitdruipen
  • Ontdoe de vis van zijn vel en zet hem in een hete oven
  • Ondertussen bereiden we de saus met de basisbouillon, en een stuk boter en dezelfde hoeveelheid bloem
  • Goed roeren en het puntje cayennepeper toevoegen
  • De vis overgieten met de saus en opdienen met gekookte aardappelen.

 

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *