Goudswaard

Plaatsen > Goudswaard

Goudswaard behoort met de dorpen Nieuw-Beijerland, Piershil, Zuid-Beijerland/Nieuwendijk en het eiland Tiengemeten tot de gemeente Korendijk. Deze gemeente in het westelijk deel van Hoeksche Waard heeft een overwegend agrarisch karakter. Langs de Dorpsstraat van Goudswaard staan nog oude gevelpanden.

De oudste molen van de Hoeksche Waard staat in Goudswaard: de korenmolen Windlust die op zaterdagen te bezoeken is. Ten westen van Goudswaard liggen uitgestrekte rietgorzen. Deze Korendijkse slikken behoren tot een belangrijk fouragegebied voor vogels en hebben een rijke flora. Het is mogelijk een wandelroute te volgen door dit gebied dat beheerd wordt door Natuurmonumenten.

Vakantiehuizen en vakantie appartementen in Goudswaard en omgeving.
In Goudswaard en omgeving is tot in de kleinste plaats voor uw vakantie onderdak bij particulieren of in hotels te vinden. Overal in Goudswaard en omgeving worden vakantiewoningen, hotels en appartementen aangeboden.

Door te klikken in het menu bovenaan de pagina op “Camping”, “Hotels” of “Vakantiehuizen” krijgt u alle informatie die u nodig heeft en kunt u eventueel rechtstreeks contact opnemen met de eigenaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *