Schiphol

Plaatsen > Schiphol

Onze nationale luchthaven behoeft natuurlijk niet al te veel uitleg. Een voornamelijk industrieel gebied, maar zeer zeker de moeite waard om een dag door te brengen. De luchthaven Schiphol is bij uitstek geschikt om eens heerlijk vliegtuigen te spotten. Daarnaast is de luchthaven een ideale plaats om een dagje te gaan winkelen.

Schiphol Plaza is hét winkelcentrum op Schiphol. Het winkelcentrum bevindt zich voor de paspoort/ticket-controle en is dus voor iedereen toegankelijk. U vindt er de meest exclusieve merken voor spannende prijzen en na het winkelen kunt u lekker genieten in één van de gezellige bars en cafés.

Maar ook kunstliefhebbers komen aan hun trekken op Schiphol. Op diverse locaties op de luchthaven zijn bijzondere kunstcollecties te zien. En voor diegenen die na één dag nog niet alles gezien hebben is er een ruime keuze uit diverse luxueuze hotels.

Buiten de luchthaven kent Schiphol veel industriële gebouwen.

Schiphol biedt reizigers en bezoekers een handige App aan. Deze (officiële) Schiphol App is gratis voor iPhone-, Android- en Windows Phone toestellen. U vind hem in de app-store.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *