Clinics

Thema’s > Clinics

In toenemende mate wordt het Nederlandse strand gebruikt voor teamuitjes en groepevenementen. Vaak worden daar sportieve of creatieve clinics aangeboden. Hieronder enkele initiatieven zoals wij die hebben waargenomen langs het strand.

Golfsurfen
Altijd al eens willen golfsurfen? Tijdens een clinic Golfsurfen heeft u de kans kennis te maken met deze geweldige sport. De instructeurs leren je tijdens de clinic the basics van het surfen. Het is een zeer actieve en leuke sport voor alle leeftijden. Voor de deelnemers is vaak een wetsuit beschikbaar, zwemdiploma is een vereiste voor deelname.

Beachvolleybal
Beachvolleybal = topsport en entertainment in één. De trainers leren je de tips en tricks van het beachvolleybal. Wie weet sta jij ooit eens in een vol Olympisch stadion net als Richard Schuil en Reinder Nummerdor.

Vliegeren
Lekker Nederlands. Hopelijk waait het tijdens de clinic. Er zijn een aantal power-kites van verschillende afmetingen aanweizg, waarmee iedereen onder professionele begeleiding de beginselen van het vliegeren onder de knie kan krijgen. Leews meer over vliegeren op onze pagina “Vliegeren of Power kiten”. VakantielandNederland.nl deed deze workshop op het strand van Scheveningen: Een aanrader!

Fitness workout
Lekker sporten op het strand. De gediplomeerde instructeurs nemen u op het geluid van zomerse muziek mee door de gehele clinic.

Slippers versieren
Voor het ultieme zomergevoel! Je gaat namelijk slippers (die je ter plekke uitkiest) helemaal ophippen met glitters, palletten, strass en nog veel meer. De organisatoren leggen alle materialen op tafel, dus je kunt volledig los gaan. Slippers in verschillende kleuren aanwezig

Cocktail maken
Je kunt het shaken tijdens deze workshop! De professionele begeleiding zorgt ervoor dat je twee heerlijke cocktails maakt. Je maakt 1 klassieke cocktail en 1 eigen creatie. Verder worden de kneepjes van het flairen (met flessen gooien) bijgebracht. VakantielandNederland.nl deed deze workshop op het strand van Scheveningen: Een aanrader!

Strandtas versieren
Maak je eigen unieke strandtas! Er ligt een strandtas voor je klaar. Je kunt hem versieren met kralen, verschillende stoffen, glitters, veertjes en andere attributen. Voor een helpende hand of advies is er creatieve begeleiding aanwezig.

Sieraden maken
Laat jezelf nog meer stralen met een mooie ketting of armband. Met een groot assortiment aan kralen kun je zelf de mooiste kettingen of armbandjes creëren. Voor een helpende hand of advies er begeleiding aanwezig.

Capoeira
De clinic capoeira is een vluchtige kennismaking met een wonderschone vechtdans waarbij door middel van sierlijke bewegingen de verdediging- en aanvalstechnieken aangeleerd worden tijdens deze clinic.
De draaiende bewegingen op de maat van de opzwepende muziek zijn niet alleen mooi om te zien, maar ook goed voor lichaam en geest.

Strandzeilen
Ervaar de snelheid en kracht van strandzeilen. Met de wind in de zeilen beleef je een spectaculaire clinic: een onvergetelijke ervaring waar nog lang over gesproken zal worden. Deze sport heb je binnen 10 minuten onder de knie, vooral als je kunt zeilen en zicht heb op zeilbehandeling. Met zeilwagens wordt er op het strand gereden, langs de branding. Voortgeblazen door de wind in het zeil kunnen de wagens een hoge snelheid ontwikkelen waardoor deze sport zeer spectaculair is!

Kitebuggyen
De windsnelheid zorgt voor spanning en sensatie met kitebuggyen op het strand. Bij deze variant van het professioneel vliegeren word je met grote vliegers voortgetrokken over het strand in een driewieler: de kitebuggy. Eerst worden de stuur- en remtechnieken uitgelegd en geoefend, voordat je alleen met de kitebuggy het strand op kunt. In twee uur leer je van deskundige instructeurs alle tips en trucs bij het besturen van de vliegers. Vervolgens ga je met de kitebuggy het strand op, om de kracht van de wind in te zetten bij het kitebuggyen.

Discgolf
Discgolf is de frisbeevariant van golf. De speler moet een bepaald traject in zo min mogelijk worpen afleggen. Het doel is een zogenaamde ‘polehole’, een stalen mand op een voet. Discgolf is een verrassende uitdaging voor alle leeftijden. Ideaal voor gemengde groepen, en dus uitermate geschikt als bedrijfsuitje. Je geniet van de frisse buitenlucht, terwijl je je moet concentreren op je worpen. Net als bij golf kennen we de ‘par’, de ‘bogie’ en de ‘birdie’. Je speelt het spel met elkaar, maar tegen de par.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *