Zwarte Markt Beverwijk

Plaatsen > Zwarte Markt Beverwijk

‘Zwarte’ Markt (hal 1 t/m 5)
Waar het in 1980 allemaal begon!
Duizenden koopjes, honderden kramen, voor elk wat wils tegen bodemprijzen. Geniet van de gezellige terrassen van Vlaamse friet of koffie met gebak. In Hal 2 elk weekend ‘live’ muziek. In hal 3 vindt u enkele ondernemers die in waardige en nuttige 2e hands artikelen handelen.

Grand Bazaar (hal 4 en 21 t/m 28)
Hier vindt u alles voor uw persoonlijke en huiselijke aankleding. Van nagelverzorging tot tapijten en leren jassen. De buitenmarkt is zeker een bezoek waard wanneer u op zoek bent Haar leuke kleding voor een aantrekkelijke prijs. Op ‘De Boulevard’ van De Bazaar kunt u flaneren en genieten van vermaak en entertainment.

Oosterse Markt (hal 31 t/m 35)
Geniet van de specialiteiten in de enorme groentestraten, op het kruidenplein, bij de Oosterse warme bakkers en de Oriëntaalse slagers. U wordt geknipt en geschoren op de kappersgalerij. In het ‘Goudstraatje’ vindt u prachtige sieraden. Geniet van de kleuren en klanken in deze smeltkroes van culturen!

Computermarkt (hal 36)
De hal voor de bits en bytes liefhebber. Nieuwe en 2e hands hard- en software tegen absolute bodemprijzen. Alles wat met computers to maken heeft.

Hal 30
Kom op bezoek bij de jongste boreling van De Bazaar! Hier vindt u allerlei Aziatische diensten en producten; van manicure en massage tot Boeddhabeelden. Op het Aziatische eetplein kunt u genieten van uiteenlopende traditionele gerechten. Bezoek ook de Oriental Supermarkt van ruim 1.200 m2. Oriental Supermarkt is geopend van dinsdag t/m zondag.

Routebeschrijving
Vanaf Amsterdam A9 richting Alkmaar
Vanaf Amsterdam neemt u de A9 Amsterdam-Alkmaar. U neemt de Wijkertunnel en verlaat vervolgens bij afslag 8 (Bazaar) de snelweg. Aan het eind van de afrit gaat u bij de rotonde linksaf over de snelweg. Bij de volgende rotonde gaat u rechtdoor en bij de derde rotonde rechtsaf (Ringvaartweg). Aan de rechterkant bevindt zich het parkeerterrein P1 .
SLUIPROUTE: vanaf Amsterdam Sloterdijk (N202) naar Beverwijk!

Vanaf Alkmaar A9 richting Amsterdam
Vanaf Alkmaar neemt u de A9 Alkmaar-Amsterdam. U neemt afslag 8 (Bazaar), aan het einde van de afrit volgt een rotonde, u gaat linksaf. Bij de tweede rotonde rechtsaf (Ringvaartweg). Aan de rechterkant bevindt zich het parkeerterrein P1 .

Vanaf Zaandam (N246)
Vanaf Zaandam (N246) neemt u de tweede rotonde links (Wiikermeerweg), vervolgens de eerste weg rechts (Randweg) en clan de eerste links (Industrieweg). Aan uw rechterhand bevindt zich het parkeerterrein P4.
SLUIPROUTE: vanaf Zaandam (N246) via Uitgeest (N203) naar Beverwijk (A9).

Vanaf Haarlem (N208)
Vanaf Haarlem rijdt u via de N208 richting IJmuiden-Velsertunnel naar Beverwijk (A22). U neemt direct na de Velsertunnel afslag Bazaar. Bij de stoplichten gaat u linksaf (Parallelweg). De borden P Bazaar leiden u vervolgens naar de parkeerterreinen van De Bazaar.

Route per openbaar vervoer
De Bazaar ligt op 10 minuten lopen vanaf het NS-station Beverwijk. Routeplanner voor het openbaar vervoer: www.9292ov.nl; www.ns.nl.

Buslijn
Tussen het NS-station Beverwijk en De Bazaar rijdt elk half uur bus 76. De bus stopt bij de entree van de ‘Zwarte’ Markt en voor de Oosterse Markt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *