Brandwijk

Plaatsen > Brandwijk

Het Alblasserwaardse dorpje Brandwijk ligt op korte afstand van Molenaarsgraaf en De Donk en hoort evenals Molenaarsgraaf, Bleskensgraaf, Ottoland, Oud-Alblas, Goudriaan en Wijngaarden tot de gemeente Graafstroom. 

Hoewel er al in de 16e eeuw een kerk was in Brandwijk, dateert het huidige neogotische zaalkerkje met klokkentorentje uit 1824.

In de omgeving is het mooi fietsen en wandelen, onder andere bij het vogelrijke natuurgebiedje Donkse Laagten bij De Donk, dat ten zuiden van het Grote of Achterwaterschap ligt. De Donk is de hoogste donk (zandheuvel uit de ijstijd) in de Alblasserwaard.

Vakantiehuizen en vakantie appartementen in Brandwijk en omgeving.
In Brandwijk en omgeving is tot in de kleinste plaats voor uw vakantie onderdak bij particulieren of in hotels te vinden. Overal in Brandwijk en omgeving worden vakantiewoningen, hotels en appartementen aangeboden.

Door te klikken in het menu bovenaan de pagina op “Camping”, “Hotels” of “Vakantiehuizen” krijgt u alle informatie die u nodig heeft en kunt u eventueel rechtstreeks contact opnemen met de eigenaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *