Den Oever

Plaatsen > Den Oever

Den Oever ligt aan het begin van de Afsluitdijk en is het bekendste dorp van Wieringen. In het museum “Het huis van de Aarde” zijn vondsten uit de laatste ijstijd tentoongesteld. Daarnaast wordt in het museum aandacht besteed aan geologie en archeologie uit de regio. In 1996 werd op het eiland een zilverschat gevonden afkomstig van plunderende Noormannen. De munten en sieraden zijn tentoongesteld in het Rijksmuseum van Oudheden te Leiden terwijl een replica van de archeologische vondst in het Huis van de Aarde is tentoongesteld. In de visserijhaven van Den Oever worden elk jaar de Flora & Visserijdagen gehouden met diverse attracties en demonstraties.

Vakantiehuizen en vakantie appartementen in Den Oever en omgeving.
In Den Oever en omgeving is tot in de kleinste plaats voor uw vakantie onderdak bij particulieren of in hotels te vinden. Overal in Den Oever en omgeving worden vakantiewoningen, hotels en appartementen aangeboden.

Door te klikken in het menu bovenaan de pagina op “Camping”, “Hotels” of “Vakantiehuizen” krijgt u alle informatie die u nodig heeft en kunt u eventueel rechtstreeks contact opnemen met de eigenaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *