SPA zuiver

Plaatsen > Amsterdam > SPA zuiver

Een gezonde geest in een gezond lichaam, dat is waar Spa Zuiver voor staat. Een Zuiver leven is tenslotte de basis van een goede gezondheid. In SPA zuiver vindt u een Spa, een sauna etc..

Ben je niet graag bloot? SPA zuiver organiseren speciale badkledingdagen voor iedereen die wel van alle faciliteiten wil genieten, maar graag de badkleding aanhoudt. Deze badkledingdagen vinden plaats op elke dinsdag van de maand.

Om lang en zalig te kunnen genieten tijdens uw bezoek aan Spa Zuiver is het belangrijk dat u 10 minuten voor aanvang van uw behandeling(en) aanwezig bent. Voor Hamam behandelingen vragen zij u om 15 minuten voor aanvang plaats te nemen in de stoomcabine binnen de Hamam ruimte.

Parkeren: Als gast van Spa Zuiver kun je voor een bedrag van €6 de hele dag voor de deur parkeren. Aan het einde van uw bezoek kunt u bij de Spa Balie de dagkaart afrekenen.

Meer informatie over arrangementen en huisregels vindt u op de website www.zuiveramsterdam.nl

Navigatiesysteem TOM TOM: De meeste navigatiesystemen geven aan het eind van de route de Koenenkade niet goed aan. Toets daarom Amstelveenseweg 882 in en volg daarna, op de kruising, de wegbewijzering op de lantaarnpalen.

Spa Zuiver
Koenenkade 8 (Amsterdamse Bos)
(Navigatiesysteem: ‘Bosbaan’ Amstelveen)
1081 KH Amsterdam
 

Heeft u een evaluatie die u wilt delen met onze bezoekers? Stuurt u deze dan even naar spazuiver@vakantielandnederland.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *