Zweedse Kerstmarkt Groningen

In de voormalige Suikerfabriek in Groningen kan op 9 en 10 december naar hartenlust geshopt worden. Scoor een schapenvachtje voor bij de haard, sla een mooi stel handgemaakte wanten in of maak je huis extra knus met winterse woonaccessoires. Vorig jaar werd de Zweedse Kerstmarkt bezocht door ruim 8.000 liefhebbers, en dit jaar is de Zweedse Kerstmarkt nog groter, gezelliger, muzikaler en verrassender.

De Zweedse kerstmarkt, met gezellige (woon)producten, Zweeds lekkers en handwerk. Ook is er de Zweedse catering met lekkere kaneelbroodjes of een hartige tünbrödrolletjes.
De organisatoren zijn echte Zweden-kenners en worden al 15 jaar voor het organiseren van de Zweedse kerstmarkt geïnspireerd door hun reizen naar Zweden. In Zweden wordt veel aandacht besteed aan de inrichting en versiering van het huis. Heel bekend zijn natuurlijk de culinaire tradities met de verhalen over de zeven soorten koek en gebak bij de koffie. De Scandinavische producten staan bekend om hun natuurlijke materialen en mooie designs. In de marktkramen vind je ze te kust en te keur.

Adres: Oude Suikerfabriek
plaats: Groningen
website: http://www.zweedsekerstmarkt.nl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *