Volendam, Marina

Jachthaven Marina Volendam

In de zomer van 2007 opende zich de deuren van Marinapark Volendam, een luxe recreatiepark en jachthaven direct grenzend aan het Markermeer en de Gouwzee nabij het dorp Volendam. Marina Volendam’ is gemakkelijk per auto bereikbaar, zo’n 15 minuten rijden vanaf Amsterdam. Ook rijden er regelmatig openbaar vervoer verbindingen tussen Volendam en Amsterdam. Het centrum van het sfeervolle dorp Volendam ligt op loopafstand.

Met maar liefst 500 bootligplaatsen, 222 luxe vakantiewoningen en 30 hotelappartementen is Marinapark Volendam de nieuwste grote publiekstrekker voor Volendam. Marinapark Volendam is gebouwd in de karakteristieke, Volendamse bouwstijl.

Op de hoofdsteiger van de jachthaven, waar een lange rij bomen staat, zijn vuilcontainers en is een speelruimte voor kinderen ingericht. Hier worden in het seizoen regelmatig leuke evenementen georganiseerd. Aan het eind van de hoofdsteiger staat het mooi verlichtte havenkantoor, waardoor de jachthaven Marina Volendam een bijzondere uitstraling krijgt.

De steigers van de jachthaven zijn breed en elke bolder is voorzien van kleine lampjes zodat u in het donker veilig uw boot terug kunt vinden.

De hekken op de steigers gaan ’s avonds op slot waardoor de steigers worden afgesloten voor mensen die daar niets te zoeken hebben. Bij iedere ligplaats zit een wateraansluiting en een stroomaansluiting. Als ligplaatshouder of passant ontvangt U een keycard waarmee u de hekken kunt bedienen, de stroom kunt in- en uitschakelen, de douches in kunt en tevens de afvalcontainers kunt openen. Bij het havenkantoor hangen slangen welke u kunt gebruiken om uw watertank te vullen. De wateraansluiting vindt u gewoon in de box.

De jachthaven wordt geëxploiteerd door dezelfde eigenaren als Marina Makkum.

Aantal ligplaatsen: 500
Tarief per meter per nacht: 1,45 Euro
Elektriciteit: 1 Euro per nacht
Gebruik douches: gratis
Internetaansluiting; overal op de haven is een snelle internetverbinding aanwezig tegen het vriendelijke tarief van 1 Euro per dag.

telefoon: (0299) 32 02 62
Meer info op www.marinavolendam.nl

Roompot Marinapark Volendam
De jachthaven Marina Volendam ligt binnen het Roompot Marinapark Volendam. In dit park vindt u een kapper, fietsverhuur, wasserette, supermarkt, verschillende cafés, restaurants, een snackbar, een kuur- en beautycentrum en een watersportwinkel. Net naast de jachthaven is een leuk badstrand ingericht waar de kinderen kunnen spelen.

2 Captains Boot Verhuur
Op het Marinapark Volendam, verhuurt 2 Captains een 6 tal sloepen met een capaciteit van 2 tot 40 personen en een loungeboot met kapitein voor max 12 personen. De boten zijn afgemeerd in de jachthaven Volendam.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *