MarinaParken.nl

Wie op zoek is naar rust, water(sport), natuur en luxe vindt dat allemaal op vakantieparken van MarinaParken.nl:

MarinaParken is in 2024 eigenaar geworden van Familiecamping Vogelenzang in Vogelenzang in de gemeente Bloemendaal (Noord-Holland). Deze camping zal doorgaan onder de naam MarinaPark Residentie Bloemendaal.

Residentie Nieuw Loosdrecht in Loosdrecht, geopend in 2023, ligt direct aan de Loosdrechtse Plassen met een eigen aanlegsteiger. Hier kunt u comfortabel en luxe recreëren aan de Loosdrechtse plassen. De zeer ruime tuin is ideaal om lekker even tot rust te komen van het drukke alledaagse leven. U kunt hier lekker ontspannen en genieten van uw privacy of juist de tijd door brengen met familie en vrienden tijdens een gezellige barbecue.

MarinaPark Bad Nederrijn in Maurik, geopend in 2021, is een walhalla voor watersporters. Vlak naast het vakantiepark in Maurik bevindt zich een waterskivereniging waar men ook kan wakeboarden. Verder kun je zwemmen, varen, waterskiën, surfen, jetskiën, zeilen, kanoën maar natuurlijk ook heerlijk vissen. Tegenover het park kun je je boot aanleggen op een van de eilandjes met aanleg strandjes. Het dichtstbijzijnde tankstation ligt op 500 m. Je vaart vanaf het park al snel naar Utrecht, Wijk bij Duurstede en Amerongen.

Meer informatie op de website van Marinaparken.nl