Achterhoek

Plaatsen > Achterhoek

De Achterhoek is een streek in de provincie Gelderland. De achterhoek ligt tussen de rivier de IJssel in het westen, het riviertje Oude IJssel en het bosgebied Montferland in het zuidwesten, de Duitse grens in het zuidoosten en oosten en de Overijsselse streken Salland en Twente in het noorden.

Wij rekenen de volgende gemeenten tot de regio Achterhoek:

In de Achterhoek vindt u aantrekkelijke natuur en landschappen en waardevolle cultuurhistorische plaatsen. In de Achterhoek vindt u veel bedrijven in de agrarische sector. De streek kenmerkt zich door een rustige en vredige sfeer. In het rustige groene landschap liggen mooie steden en dorpen, en tal van kastelen, landgoederen en herenhuizen.

In de Achterhoek kunt u ook sportief wandelen, fietsen, skeeleren, paardrijden, kanovaren, of mee met één van de vele  huifkartochten.

Vakantiehuizen en vakantie appartementen in de Achterhoek.

In de Achterhoek is tot in de kleinste plaats voor uw vakantie onderdak bij particulieren of in hotels te vinden. Overal in de achterhoek worden vakantiewoningen, hotels en appartementen aangeboden.

Door te klikken in het menu bovenaan de pagina op “Camping”, “Hotels” of “Vakantiehuizen” krijgt u alle informatie die u nodig heeft en kunt u eventueel rechtstreeks contact opnemen met de eigenaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *