Ovezande

Plaatsen > Ovezande

Ovezande ligt in de gemeente Borsele in de provincie Zeeland.

Ovezande is een middelgrote kern (ca. 2000 inwoners). Het is een typisch dijkdorp met huizen onder en boven aan de dijken. 

Aan het kerkplein staat de uit de 15e eeuw stammende Nederlands-Hervormde kerk met daar tegenover de vroegere herberg uit 1645. Verder staat er nog een Rooms-Katholiek kerkgebouw met pastorie daterend uit 1870. 

Het voorzieningenniveau is goed. Jaarlijks wordt er op Hemelvaartdag een groot popfestijn gehouden (Klomppop, genoemd naar de jeugdsoos ‘De Klomp’), in het weekend erna gevolgd door een drukbezocht straatfestival met een keur van artiesten, die zowel binnen als buiten hun kunnen laten zien.

Vakantiehuizen en vakantie appartementen in Ovezande en omgeving.
In Ovezande en omgeving is tot in de kleinste plaats voor uw vakantie onderdak bij particulieren of in hotels te vinden. Overal in de Ovezande en omgeving worden vakantiewoningen, hotels en appartementen aangeboden.

Door te klikken in het menu bovenaan de pagina op “Camping”, “Hotels” of “Vakantiehuizen” krijgt u alle informatie die u nodig heeft en kunt u eventueel rechtstreeks contact opnemen met de eigenaar.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *