Center Parcs Nederland

Thema’s > Center Parcs Nederland

Op deze pagina treft u informatie over de verschillende parken van Center Parcs in Nederland

De Eemhof
De Eemhof biedt een breed scala aan uitgaansmogelijkheden. Ook voor een dagje uit treft u hier gezellige cafés aan en de Market Square is het adres voor leuke winkels, restaurants en terrasjes. De ideale locatie voor een dagje zwemmen, een gezellig familiefeestje of een personeelsuitje! In de Action Factory kunt u tot in de late uurtjes genieten van live entertainment en swingende muziek. Op Center parcs De Eemhof kunt u lekker shoppen op de Market Square, even uitblazen op een terrasje, samen spetteren in de Aqua Mundo of bowlen in de Action Factory. Center parcs De Eemhof Rassenbeekweg 26 3896 MA Zeewolde.

Park Zandvoort
Center Parcs Park Zandvoort is gelegen aan de boulevard van Zandvoort direct aan het strand. In de omgeving van het park kunt u fietsen en wandelen in de duinen. Park Zandvoort is dé locatie voor een dagje zwemmen, fietsen, sporten of een gezellig (kinder)feestje. Ook kunt u op vakantiepark Zandvoort bowlen, midget golfen en nog veel meer! Ontspannen kunt u in de Beach Factory voor elke leeftijd! Beach Factory heeft vele fantastische faciliteiten zoals Indoor Beach Golf, mini cars, virtual bowling en luchtkussen. Geniet van een hapje en drankje in restaurant Sharky’s ter afsluiting!  Center Parcs Park Zandvoort Vondellaan 60, 2041 BE, Zandvoort.

De Huttenheugte
Op Center Parcs De Huttenheugte bent u even helemaal weg in Drenthe. Met vele mogelijkheden voor een heerlijke vakantie met de kinderen. Dit vakantiepark ligt dicht in de buurt van Emmen en het Noorder Dierenpark voor een gezellig dagje uit.

Het Meerdal
Het Meerdal ligt vlak bij Venlo en natuurgebied De Peel in Limburg. In Limburg bent u er even helemaal uit. Met in het Meerdal speciaal voor kinderen een indoor kinderspeelparadijs BALUBA. Voor een dagje uit kunt u een bezoek brengen aan attractiepark Toverland.

Park Loohorst
Park Loohorst was voorheen van Gran Dorado. Park Loohorst ligt midden in de bossen van de Limburgse Peel. De ideale bestemming voor een fietsvakantie en een prachtige omgeving om te wandelen. Breng een bezoek aan de kasteeltuinen of de stad Venlo. Park Loohorst
Peelheideweg 25 5966PJ America.

Het Heijderbos
Het Heijderbos is een bungalowpark in Limburg dicht bij Nijmegen, een van de oudste steden van Nederland. Een vakantie in de Heiderbos kunt u ook goed combineren met een dagje Burgers Zoo in Arnhem.

De Kempervennen
De Kempervennen ligen dicht bij Eindhoven in Noord-Brabant. Ook dit park biedt vele mogelijkheden voor recreatie en ontspanning voor het hele gezin. Vanaf de Kempervennen kunt een leuk een dagje uit naar de Efteling of Safaripark Beekse Bergen.

Port Zelande
Port Zelande is het Center Parc voor de watersporter: U kunt hier Duiken of zeilen in de Grevelingen. Port Zélande beschikt over een zeil- en duikschool, gelegen aan het Grevelingenmeer. Vanuit hier kunt u bijvoorbeeld mooie zeiltochten maken over het Grevelingenmeer. Dat betekent genieten van de Zeeuwse kust en wellicht van het strand.
Bungalowpark Port Zèlande ligt dichtbij Zierikzee in Zuid-Holland. Maar ook het strand is dichtbij, u kunt hier ene heerlijke frisse winterwandeling langs de Noordzee maken. Snuif de heerlijke zeeuwse lucht. Bij slecht weer, of zoveel eerder als u wilt, maakt u een duik in het subtropsich zwemparadijs Aqua Mundo.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *