Landal

Thema’s > Landal

Landal beheert en exploiteert 60 bungalowparken in Nederland, België, Duitsland, Tsjechië, Oostenrijk en Zwitserland met in totaal ca. 10.000

 vakantiebungalows. Daarnaast beschikt Landal over 1.500 campingplaatsen. Op jaarbasis ontvangt Landal ca. 2 miljoen gasten die ruim 10 miljoen overnachtingen maken. Op de parken en de diverse kantoorlocaties werken ca. 2.500 medewerkers.

Landal heeft op de Waddeneilanden drie parken op Texel, één op Ameland, twee op Terschelling en één op Schiermonnikoog.

Landal Résidence Terschelling
Landal Résidence Terschelling is de naam van hetappartementencomplex dat Landal GreenParks in 2008 opende op het populaire Wadddeneiland Terschelling. Landal Résidence Terschelling ligt vlakbij het centrum van Midsland en op loopafstand van het Noordzeestrand. Het park bestaat uit 54 luxe appartementen, sfeervol restaurant ‘Actania’ met terras, overdekt zwembad met apart kinderbad, sauna met Turks stoombad, kinderspeelplaats en diverse buitenvoorzieningen.
De luxe 4- en 6-persoons ruime appartementen zijn voorzien van een zeer luxe inrichting en zijn alle voorzien van een groot balkon of loggia. Vijf 2-persoonsappartementen op de tweede verdieping hebben bovendien de beschikking over een privé sauna en zonnebank.

Landal Schuttersbos
Landal GreenParks zal in 2010 een tweede park openen op het prachtige Waddeneiland Terschelling. Per 1 april neemt Landal het exclusieve park Schutterbos over, gelegen in Midsland-Noord tussen Midsland, de zee en het strand. De dertig 6-persoons cottages zijn van alle luxe voorzien, zoals een keuken met luxe inbouwapparatuur, woonkamer met flatscreen-TV en internetaansluiting. Alle cottages hebben één slaapkamer met een tweepersoonsbed, één stapelbed en een originele tweepersoons bedstede.
Nostalgie en modern comfort gaan hand in hand. Er is een receptiegebouw en er zijn op het park meerdere speelgelegenheden en speelvelden voor balsporten.
Terschelling is geliefd bij een groot publiek in binnen- en buitenland.
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *