Chartervaart

Thema’s > Watersport > Chartervloot

Een andere benaming voor de Chartervaart is de Bruine Vloot.

De Chartervaart of de Bruine Vloot is een belangrijke tak van waterrecreatie. Het fenomeen ‘bruine vloot’ begon in de jaren zestig, toen vanuit Spakenburg met een tjalk tochtjes over het IJsselmeer gemaakt konden worden. Het schip dient als vervoermiddel en verblijfsaccommodatie. Het varen als vermaak is een wezenlijk onderdeel van het uitstapje. De schepen varen hun gasten langs bezienswaardige plaatsen en meren daar af om hun gasten de kans te geven steden, musea en omgeving te bekijken. Niet zelden mogen de gasten helpen bij het zeilen. Het overgrote deel van de chartervaart speelt zich af in het gebied IJsselmeer/ Waddenzee.

Wilt u een bedrijfsuitje, vergadering of zeilvakantie organiseren? U kunt hier online de beschikbaarheid inzien van verschillende schepen. U kunt zelf een offerte samenstellen met gelijk een volledig kostenoverzicht. Bij uw akkoord kunt u direct online reserveren.

Zoek en vindt eenvoudig schepen, vaargebieden en arrangementen voor een geweldige zeildag of zeilvakantie op het water. Zin om uit te waaien en een fantastische zeiltocht te organiseren? Dan bent u hier aan het juiste adres!

Hieronder kunt u traditionele zeilschepen en jachten, verhuur met schipper selecteren en zelf een vaartocht samenstellen. Bij akkoord reserveert u online bij het schip zelf. www.VakantielandNederland.nl heeft geen inzicht in uw reservering. De door u uitgezochte scheepseigenaar zal persoonlijk contact met u opnemen.

Bounty
de Hoop
Mother Goose

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *