Vakantie in eigen land of naar het buitenland?

De Nederlandse vliegvelden verwerken elk jaar steeds meer passagiers. In het 3e kwartaal 2016 werd er zelfs een nieuw record behaald door de Nederlandse vliegvelden. Het totaal aantal reizigers bedroeg meer dan 20 miljoen! Daarnaast komt er een nieuw vliegveld bij en dat is Lelystad Airport. Tevens zijn de parkeertarieven voor het 6e jaar op rij gezakt zijn. Goedkoop parkeren Schiphol kunt u doen op het vliegveld zelf of rondom het vliegveld. Indien u graag wilt parkeren op Schiphol is het vooraf reserveren aan te raden. U betaald dan €49,50 in plaats van dat u ter plekke tijdens de vakantieperiodes €89,50 betaald.

Niet vliegen en lekker in eigen land blijven!

Het voordeel van ons kleine landje is dat we kunnen reizen met de fiets of auto. Leuke inspiratie kun je halen vanaf de site van de ANWB. Je kunt via de link gemakkelijk een fantastische autoroute vinden in Nederland of gaan voor een weekendje weg. Wie lid is kan aanspraak maken op het ledenvoordeel. Een andere mogelijkheid is om op speciale deals sites te kijken. Dan boekt u vaak een zeer mooi hotel met een activiteit/arrangement voor een scherpe prijs! Wie graag wil kamperen in ons eigen land kan zich laten inspireren door onze Camping pagina!

Op vakantie net over de grens in België

België heeft ontzettend veel leuke steden zoals Gent, Brugge, Antwerpen of bijvoorbeeld Leuven. Hier kun je nog echt bourgondisch genieten van het echte Belgische bier en natuurlijk de heerlijke chocolade. Wat velen ook doen is even naar België voor een kleine vakantie en dan het vliegtuig pakken naar een buitenlandse bestemming. Via Charleroi Airport kunt u vaak goedkoop vliegen. Mocht u willen parkeren Charlerois Airport dan bent u voor 8 dagen parkeren rond de €44 kwijt. Het vliegveld is namelijk moeilijk te bereiken met het openbaar vervoer.

Martijn Meeuws, 1-2-2017

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *